Om oss

Design Kjøkkenet AS er et selskap som ble etablert av eiere med lang erfaring i bransjen. Vi holder til i lyse lokaler sentralt på Bjørnstjerne Bjørnsons gate 84, 3044 Drammen. Vi har et fint utstillingslokale, hvor vi viser et utvalg av løsninger.

Selskapet ble dannet da vi ønsket å tilby kundene mange flere valgmuligheter i forhold til løsninger, enn det som finnes på det norske markedet i dag. Våre kjerneområder er funksjonelle og gode løsninger innenfor kjøkken, bad, garderober, trapper og kontor. Vi samarbeider tett med ledende produsenter over hele verden.

Første step er at du booker inn et tegnemøte med oss, i møte kommer vi frem til den beste løsningen for akkurat deg. Vi legger stor vekt på å lage individuelle løsninger for akkurat deg, ikke standardløsninger som de fleste andre tilbyr, fordi vi ser at alle kunder har et eller flere unike og spesifikke behov. Mottoet vårt er at vi ikke har noen begrensninger på våre løsninger. Du kan få akkurat sånn som du vil ha det, vi tilpasser mål, design og farger sånn som du vil ha det.

Vi kommer ut til deg og foretar gratis oppmåling og alle våre priser er inkludert frakt, ferdig montering av skap og benkeplater. Oppmåling og montering foretas av våre egne profesjonelle medarbeidere med lang erfaring.

Vi har meget gode priser å tilby deg som kunde, selv om det meste vi lager er spesiallaget for akkurat deg. Vi har noe for alle.

Vi retter oss både mot prosjektmarkedet, men også mot privatmarkedet. Vi har tilpasset et konsept som gjør det enkelt for deg som prosjektkunde og handle med oss, da vi tar høyde for alt fra A til Å i en ellers så hektisk byggeprosess. Vi tar det fulle ansvaret for å sikre et godt sluttresultat. Vi har også laget et godt konsept overfor deg som er privatkunde, hvor vi har fokus på individuelle løsninger for akkurat deg. Vi kan tilby et bredt spekter av løsninger, farger og materialvalg.

VIKTIG VIKTIG Husk å booke tid for visning og møte med oss, du kan kontakte oss ved:
* å fylle ut Kontakt oss formularet på vår hjemmeside
* å sende oss en e-mail til post@designkjokkenet.no
* å ringe +47 904 79860